CDI

 ”Ştiinţa este cunoaşterea în care ne încredem, este soluţia problemelor noastre, este calea de ieşire, calea în sus.” 
Thomas A. Bass  

Ce înseamnă 
Centrul de Documentare și
Informare?

Un loc care ne asigură confortul, relaxarea și siguranța de care avem nevoie, cu posibilitatea de a avea acces la informație actuală și de calitate sub diferite forme de prezentare (cărți, documente audio-vizuale și electronice). 
 Un loc în care ne simțim sprijiniți în a ”crește” și a ne dezvolta , în a deveni ”autonomi”. Aici avem ocazia de a afla răspuns la întrebările noastre, putem să experimentăm studiul individual,  dar și munca în echipă și avem posibilitatea de a fi îndrumați în alegerea carierei.
Aici ne putem explora imaginația, ne dezvoltăm creativitatea și spiritul de inițiativă și învățăm să comunicăm, poate chiar legăm prietenii trainice. Viața noastră intimă devine mai bogată, iar gustul pentru cultură se conturează clar, dăruindu-ne satisfacții nebănuite.
În cadrul CDI cunoaștem și utilizăm instrumentele de acces la informație, ne formăm deprinderi și participăm activ la veritabile activități culturale și științifice, ne implicăm în construirea propriei cunoașteri.
E un loc ideal pentru a ne petrece pauzele și timpul liber fiindcă ambianța și dotările ne incită la cunoaștere, la experiențe noi, la trăiri neexplorate încă.
La început, probabil, vom intra la CDI forțați de împrejurările vieții de liceu, dar în scurtă vreme, vom observa că a devenit un loc în care ne refugiem petrecând clipe de plăcere și satisfacție.
Acesta este Centrul de Documentare si Informare din cadrul Colegiului Tehnic Textil.
Așteptăm să-l explorați și să vă exprimați părerea proprie!
       Și nu uitați..........................